|

Samsung katlanabilir telefon için görsel paylaştı

Samsung’un yıllardır konuşulan katlanabilir ekranlı telefonu için sona yaklaşıldı. Güney Koreli teknoloji devi markanın logosunun katlanmış tasarımıyla yeni akıllı telefonuna atıfta bulundu. Cihazın teknik detaylarıyla ilgili sızıntılar da gelmeye devam ediyor.

Yeni Şafak
11:10 - 6/11/2018 Salı
Güncelleme: 11:16 - 6/11/2018 Salı
Yeni Şafak
Samsung'un katlanabilir ekranlı telefonları için paylaştığı görsel.
Samsung'un katlanabilir ekranlı telefonları için paylaştığı görsel.

Samsung'un katlanabilen telefonu hakkında nerdeyse her gün yeni bir gelişme yaşanıyor. Firma geçtiğimiz günlerde "Samsung Infinity-V" adını Güney Kore'de tescilletti. Bu isim, gerçekten de katlanabilen Samsung'un adı olabilir. Ayrıca firmanın logosunun katlanmış haldeki görseli de bu cihaza atıfta bulunuyor.

Bununla birlikte Samsung, alternatif isimler de düşünüyor ve bunun için ABD'de birkaç markayı kaydettirmiş durumda. Bu isimler arasında Infinity-Flex, Infinity U ve Infinity-O bulunuyor. Samsung'un Infinity-V'yi de ABD'de kaydettirdiğini söyleyelim.


Samsung bugün telefonlarındaki ince çerçeveli 18,5:9 ekranları "Infinity Display" olarak adlandırıyor. Beklenen katlanır telefonun da bu isimle gelmesi, sürpriz olmayabilir. Cihazın ekranı esnek OLED olacağından Infinity Flex, uygun bir isim gibi görünüyor.


Sammobile daha önce katlanan cihazın Galaxy F serisinin bir parçası olacağını söylemişti. Cihazın firmware'inin şu an ABD'de test edildiği söyleniyor. Telefonun özel arayüzünün ve bazı işlevlerinin bu hafta yapılacak SDC 2018'de gösterilmesi bekleniyor.

#Samsung
#Katlanabilir
#akıllı telefon
5 yıl önce