|

Ünlü MMA dövüşçüsü İrlanda'ya başbakan adayı oldu: McGregor rakiplerini yerden yere vurdu! Bir onlara bir de bana bakın

İrlandalı karma dövüş sanatçısı ve boksör Conor McGregor, İrlanda Başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Rakiplerinin yaşlı olduğunu söyleyen McGregor, "Kendi partileri dışındaki kamuoyunun ne hissettiğini önemsemiyorlar. Partilerini yönetenler vs. halkı yöneten ben. Bir onlara bir de bana bakın" dedi. McGregor'un adaylığı ülkede tartışmalara neden oldu.

16:43 - 5/12/2023 Salı
Güncelleme: 17:22 - 5/12/2023 Salı
Diğer
Connor McGregor İrlanda başbakan adayı oldu.
Connor McGregor İrlanda başbakan adayı oldu.

Dünyaca ünlü karma dövüş sanatçısı ve boksör Conor McGregor, İrlanda Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.


Ünlü dövüşçü Conor McGregor, MMA kariyerine 2008'de adım atmış ve 2012'de Cage Warriors'ta tüy siklet ve hafif siklet şampiyonluklarını aynı anda kazanarak adını duyurmuştu. 2015'te UFC 194'te Jose Aldo'yu 13 saniyede nakavt ederek tüy siklet şampiyonu oldu, bu nakavt UFC tarihindeki en hızlı nakavtlardan biri olarak kayıtlara geçti.


Müslüman boksörden dayak yemişti

2018'de Dağıstanlı Müslüman boksör Khabib Nurmagomedov ile din konusundaki tartışması nedeniyle yaşadığı olaylarla gündeme gelmiş ve Müslüman boksör Khabib Nurmagomedov'dan feci dayak yemiş ve İrlandalı Conor McGregor'a ring yasağı gelmişti.


Yaşlı adayları eleştirdi: Bir onlara bir bana bakın

McGregor, son dönemde bambaşka bir olay ile gündemde geldi. Ünlü dövüşçü yaptığı açıklamayla İrlanda Başkanlığına aday olduğunu açıkladı. McGregor açıklamasında
‘’Eğer seçime girersem potansiyel rekabet: Gerry, 78 yaşında. Bertie, 75 yaşında. Enda, 74 yaşında. Her birinin kendi partisiyle kopmaz bağları var. Kendi partileri dışındaki kamuoyunun ne hissettiğini önemsemiyorlar. Partilerini yönetenler vs. halkı yöneten ben. Bir de bana bakın, 35 yaşında. Oyunda genç, aktif, tutkulu, taze bir cilt. İyi bir dinleyiciyim. Destekleyiciyim. Uyum sağlayabiliyorum. Hiçbir partiye bağlılığım/ön yargım/kayırmacılığım yok. Parasal kaynak sağlayabilirim. İrlanda halkı, başkan olarak iktidarda ben olmazdım. İktidarda olan ben ve sen olurduk"
şeklinde konuştu.


#Conor McGregor
#İrlanda
#Khabib Nurmagomedov
5 ay önce