|

50’nci yılında hedef büyüttü

Ar-Ge ve inovasyona dayalı üretim sistemiyle çalışmalarını sürdüren İşbir Holding, 50’nci yılını yeni markası İşbir O’DA ile kutluyor.

Haber Merkezi
04:00 - 7/11/2018 Çarşamba
Güncelleme: 00:46 - 7/11/2018 Çarşamba
Yeni Şafak
Gültepe, hedeflerinin 3 yıl içerisinde 50 mağaza ile 50 milyon TL ciroya ulaşmak olduğunu söyledi.
Gültepe, hedeflerinin 3 yıl içerisinde 50 mağaza ile 50 milyon TL ciroya ulaşmak olduğunu söyledi.

Uzun pazar araştırmalarının ardından mobilya sektörüne girdiklerini belirten İşbir Holding CEO’su Metin Gültepe, hedeflerinin 3 yıl içerisinde 50 mağaza ile 50 milyon TL ciroya ulaşmak olduğunu söyledi. Cironun yüzde 2’sini Ar-Ge çalışmalarına ayıran şirket, şu anda İstanbul ve Çorlu’da olmak üzere iki O'Da mağazasını tüketicinin beğenisine sundu.


EKONOMİYE KATKI

Yataklarda gösterdikleri titizliği mobilyada da gösterdiklerini belirten Gültepe, “Biz 24 saatlik yaşam süresinin üçte birini oluşturan uyku dönemine yönelik çalışmalar sergilemiştik. İşbir O’DA konsepti ile de, kalan üçte ikilik dönemdeki rahat ve konfora ilişkin çözüm getirme gayretinde olacağız. Üretimi kendimiz yapmayacağız. Kapasitesini tam olarak kullanamayan boşta olan tesislere yaptıracağız. Böylece bu tesislerde hem kapasite kullanımı artacak hem de dolaylı olarak buradaki tesislerde istihdam oluşturup ekonomimize destek vermiş olacağız” dedi. Gültepe, ekonomi zora düştüğünde 1 işçi dahi çıkarmadıklarını belirterek, 2019'da grup olarak 2 bin 500 çalışana ulaşmayı planladıklarını söyledi.

#​Ar-Ge
#inovasyona
#İşbir Holding
5 yıl önce