|

Fikret Orman'ın en başarısız transferi: Mitrovic

Beşiktaş'a başkan olduktan sonra akılcı transferleriyle dikkat çeken Fikret Orman'ın başarısız transferleri de oldu. Bunlardan en çok tartışılanı ise Matej Mitrovic'ti.

Yeni Şafak
13:59 - 8/10/2017 Pazar
Güncelleme: 14:25 - 8/10/2017 Pazar
Yeni Şafak
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, siyah beyazlıların başında 2 Süper Lig şampiyonluğu yaşadı.
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, siyah beyazlıların başında 2 Süper Lig şampiyonluğu yaşadı.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın şimdiye kadar yapmış olduğu transferler arasında bir isim çokça tartışılıyor. Bahsedilen isim Orman'ın geçtiğimiz sezonun devre arasında aldığı Matej Mitrovic.

Geçtiğimiz sezonun devre arasında Domagoj Vida'nın menajeriyle yapılan görüşmelerde herkes başarılı oyuncuyla anlaşılmasını beklerken bir anda Mitrovic'i Türkiye'ye getiren siyah beyazlılar taraftarları üzerinde şaşkınlık yaşatmıştı.

Bonservisi için 4.2 milyon euro ödenen futbolcu bulduğu şansları iyi kullanmazken yedek kulübesine hapsolmaktan kurtulamadı. Asıl mevkisi sol bek olan Tosic'ten formayı kapamayan futbolcu, Hırvatistan Milli Takımı'nda ise sürekli olmasa da forma şansı buluyor.

Ocak ayında yapılması muhtemel Domagoj Vida transferi sonrasında siyah beyazlı kulübün Mitrovic'le yollarını ayırabileceği konuşuluyor.

  • Fikret Orman, başkanlığı döneminde 54 futbolcu transferi gerçekleştirdi. Orman'ın şimdiye kadar ödediği en yüksek bonservis bedeli 6 milyon euroyla Demba Ba. Tecrübeli başkanın satışından en çok kazandığı futbolcu da 13 milyon euroyla Demba Ba olarak dikkat çekiyor. Mitrovic ise Fikret Orman'ın en çok bonservis ödediği 3. isim durumunda.
#Mitrovic
#Beşiktaş.
7 yıl önce