|

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş'tan Yeni Şafak'a tebrik

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, Yeni Şafak'ın 15 Temmuz Dijital Kütüphanesi'ni inceledi. Çalışmanın, ihaneti telin ettiğini ve destansı direnişin gelecek nesillere taşınma noktasında önemini vurgulayan Kurtulmuş, "Bu kalıcı esere imza atan Yeni Şafak gazetesini kutluyorum" ifadelerini kullandı.

Yeni Şafak
13:33 - 26/02/2017 Pazar
Güncelleme: 13:40 - 26/02/2017 Pazar
Yeni Şafak
Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, Yeni Şafak'ın 15 Temmuz sayfasını inceledi.
Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, Yeni Şafak'ın 15 Temmuz sayfasını inceledi.

FETÖ'nün ihanetini Türkiye'ye ilk olarak duyuran Yeni Şafak, tarihi bir çalışmayla 15 Temmuz'un dijital kütüphanesini oluşturdu. Darbe girişiminin ilk 48 saati, 248 şehidin şanlı direnişi, söyleşiler, itiraflar, yüzlerce özel video, fotoğraf galerisi ve dosyadan oluşan dev çalışma okurlara açıldı. yenisafak.com/15temmuz adresinden yayın yapan sayfa ilk gün 300 bin okur tarafından ziyaret edildi.



"Destansı direnişi gelecek nesillere taşıyor"


Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, sosyal medyadan yaptığı açıklamada Yeni Şafak'ın 15 Temmuz sayfasının, "İhaneti telin ederek destansı direnişi gelecek nesillere taşıdığını" aktardı. Kurtulmuş, "15 Temmuz, Anadolu topraklarının görmüş olduğu en büyük ihanet, Aziz Milletimizin en şanlı direnişidir. 15 Temmuz'u unutmayacağız. Bu karanlık çetenin ihanetini aklımızdan hiç çıkarmayacağız. Milletimizin cansiperane direnişi hafızamızda hep canlı kalacak. Yeni Şafak'ın 15 Temmuz Dijital Kütüphanesi, ihaneti telin ederek destansı direnişi gelecek nesillere taşıyor. Bu kalıcı esere imza atan Yeni Şafak gazetesini kutluyorum. 15 Temmuz şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyorum" ifadelerini kullandı.










#Yeni Şafak
#15 Temmuz
#FETÖ Darbe Girişimi
#Numan Kurtulmuş
7 yıl önce